недела , 22 октомври 2017
makedonska-sofra

Ресторан “Македонска софра”: Најдобрите викенд забави во Скопје

Ресторан “Македонска софра” и овој викенд ве поканува на прекрасна забава со музика во живо. Во петок гостите ќе ги забавува Марио и Топче, а додека саботата е резервирана за добро познатиот Орде Неделковски.

Во ресторан “Македонска софра” имате можност да ги вкусите сите традиционални македонски јадења подготвени од искусните мајстори на кујната, покрај тоа имате широк асортиман на алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Ресторан “Македонска софра” се наоѓа во кругот на Пазарна инспекција.

Резервирајте на време на телефонските броеви:

070 818 570
078 929 010
02 3 119 130

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …