понеделник , 23 октомври 2017
piloti

Рокот за запишување идни пилоти продолжен до 20 октомври

Министерството и Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“- Скопје ги известуваат сите заинтересирани млади лица со завршен прв циклус на студии, кои имаат желба и ги исполнуваат условите согласно Конкурсот за слушатели на стручно оспособување и усовршување за родот авијација можат тоа да го сторат до 20 октомври 2017 година.

На објавениот конкурс можат да се пријават сите на возраст до 28 години, со завршено високо образование и добра психофизичка состојба.

Подетални информации во врска со општите и посебните услови од Конкурсот може да најдете на следниов линк:

http://morm.gov.mk/?objavuvanje=конкурс-за-запишување-слушатели-на-ст&lang=mk

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …