петок , 22 септември 2017
IMG_20170616_211535

Сања Лукаревска именувана за В.Д. директор на УЈП

Сања Лукаревска, која со години е вработена во Управата за јавни приходи, на денешната петта владина седница е именувана за вршител на должност директорот на УЈП.

Лукаревска има завршено Правен факултет во Скопје.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …