вторник , 24 октомври 2017
sobranie-drugagol

СДСМ денес поднесува иницијатива во Собранието

Во 10:30 часот, Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ќе поднесе иницијатива за продолжување на конститутивната седница на Собранието на Република Македонија.

По поднесувањето на иницијативата, изјава ќе даде Оливер Спасовски, пратеник и генерален секретар на СДСМ.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …