вторник , 26 септември 2017
vizijata za makedonija

СДСМ денес со централна дебата на тема “Создаваме одговорна власт ”

IMAG6097_1
Во објектот на Скопски саем – Скопје,денеска ќе се одржи  централната дебата на тема: Создаваме одговорна власт, со почеток во 11.55 часот
Темата е дел од првиот столб од проектот Визијата за Македонија.
Поканети се сите граѓани поединци, граѓански здруженија, организации.
Ќе ја презентираме нашата визија за одговорна, отчетна и транспарентна власт и сакаме да ги слушнеме предлозите, ставовите, сугестиите, мислењата на широката јавност во Македонија.
Воведно обраќање ќе има претседателот на СДСМ, Зоран Заев, по што на темата ќе се обратат: претседателот на Комисијата за економија, Драган Тевдовски, па заменик претседателката Радмила Шекеринска.
Потоа ќе биде отворена дебата со присутните.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …