вторник , 26 септември 2017
Nikola-Gruevski-int105-1_201491792125-685x320

СДСМ: Не постои поголем лажго и манипулатор во Македонија од Никола Груевски

sdsm-sediste098-639x320
Слушнавме од Вистината за Македонија како Груевски со неговите соработници се заканува на граѓани со бркање од работа, со одземање пензии, социјална помош, со закани по живот.

Слушнавме и како Груевски на криминален начин добивал избори.

Нема услови во Македонија за анкета што го одразува вистинското расположение на граѓаните, велат од СДСМ.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …