недела , 22 октомври 2017
dik-tabla_12

Седница на ДИК, ќе се разгледува Деловникот и Правилникот за приговори

Државната изборна комисија денеска ќе одржи седница на која ќе ги разгледа Деловникот на ДИК и Правилникот за начинот и постапката за решавање приговори.

Членовите на Комисијата ќе расправаат и по Предлог-одлуката за исплата на надоместок на трошоците на учесниците на изборната кампања од чии листи на кандидати се избрани пратеници во Собранието на Република Македонија и на учесниците во изборната кампања од чии листи на кандидати не се избрани пратеници во Собранието на РМ.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …