вторник , 26 септември 2017
zemjotres

Серија земјотреси на Балканот

Земјотрес е регистриран во Тирана и тоа со јачина од 2,5 степени. Исто така, се тресеше и Грција, а земјотресот бил со магнитуда од 3,7 степени.

Повеќе земјотреси се регистрирани и во Турција.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …