недела , 24 септември 2017
Silegov vo sobranie

Шилегов: Единствен остварен проект на ВМРО-ДПМНЕ беше „укради колку можеш повеќе“

Пратеникот на СДСМ, Петре Шилегов рече дека утре ќе се изгласаат локалните избори и обвини дека единствен остварен проект на ВМРО-ДПМНЕ бил „укради колку можеш повеќе“.

– Излезете со вашето диктаторче и градоначалникот на Гевгелија и објаснете им на граѓаните зошто тоа што го ветивте не е остварено. Некои нема да си седат така комотно како во овие клупи, ќе седат во други клупи, рече Шилегов.

Тој рече дека ќе одговараат сите за злоделата и дека СДСМ делат човечки, а ВМРО-ДПМНЕ нечовечки вредности.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …