вторник , 27 јуни 2017
број фуфл

Што за Гугл значи бројот 241543903?

Дали знаете што се случува кога на Гугл ќе се преберува по впипувањето на бројот 241543903?

Ако очекувате решение за некои мистерии или одговор на забранети теми се лажете, бидејќи во прашање е многу поголема глупост.

Имено, кога на Гугл ќе се впише бројот 241543903 и се влезе во „слики“, ќе се појават многу фотографии на луѓе со главите „влезени“ во фрижидери.

Да биде приказната уште побизарна благодарение на овој глупав тренд, ширум целиот целиот свет се објавуваат вакви фотографии именувани со овој број.

Слични написи

трик 11

Трикови со кои цвеќињата ќе ви цветаат почесто

Многу често цвеќињата страдаат од нередовно наводнување или недоволна нега и дохрана. Но, ако сè …