недела , 22 октомври 2017
sitel12256

Синот на Ѕинго се повлекол од управувањето со ТВ „Сител“

Горан Ивановски повеќе не е управител на трговското радиодифузно друштво Телевизија Сител ДООЕЛ Скопје. На негово место е назначен Горан Глигоров, пишува Е-магазин повикувајќи се на податоци од Централниот регистар.

Инаку, телевизијата е сопственост на таткото на Горан Ивановски, Љубисав Иванов-Ѕинго, лидер на Социјалистичката партија на Македонија.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …