вторник , 26 септември 2017
epa03312182 Syrian rebels stand on a tank shouting slogans and flashing 'Victory signs', in Aleppo, Syria, 20 July 2012. Syrian rebels captured a number of border crossings with Turkey and Iraq as government forces on 20 July fought to keep hold of Damascus where battles raged for the sixth straight day. The Britain-based observatory said rebels were in control of the Bab al-Hawa border crossing with Turkey.  EPA/STR TURKEY OUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES
epa03312182 Syrian rebels stand on a tank shouting slogans and flashing 'Victory signs', in Aleppo, Syria, 20 July 2012. Syrian rebels captured a number of border crossings with Turkey and Iraq as government forces on 20 July fought to keep hold of Damascus where battles raged for the sixth straight day. The Britain-based observatory said rebels were in control of the Bab al-Hawa border crossing with Turkey. EPA/STR TURKEY OUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES

Сириски бунтовнички групи повикуваат за регионален сојуз против Русија и Иран

epa03312182 Syrian rebels stand on a tank shouting slogans and flashing 'Victory signs', in Aleppo, Syria, 20 July 2012. Syrian rebels captured a number of border crossings with Turkey and Iraq as government forces on 20 July fought to keep hold of Damascus where battles raged for the sixth straight day. The Britain-based observatory said rebels were in control of the Bab al-Hawa border crossing with Turkey.  EPA/STR TURKEY OUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES
S

Сириските бунтовнички групи, вклучително моќната исламска фракција „Ахрар ал Шам“, ги повикаа земјите од регионот да формирааат сојуз против Русија и Иран во Сирија.

Во соопштението на „Ахрар ал Шам“ се наведува дека бунтовниците, меѓу кои и групи блиски на Слободната сириска армија ќе биде неопходно да соработуваат против руско-иранскиот сојуз, што ја окупира Сирија.

Слични написи

hakerski napadi

Хакерски упад во безбедносниот софтвер CCleaner зарази 2 милиони компјутери

Повеќе од 2 милиони луѓе кои го спуштиле безбедносниот софтвер CCleaner ги заразиле своите компјутери …