недела , 20 август 2017
sjo pres

СЈО најави конференција за денес во 12 часот

Специјалното јавно обвинителство (СЈО) за денеска најави прес -конференција во 12 часот.

Од обвинителството не откриваат дали на прес-конференцијата ќе објават нова истрага, ќе ја информираат јавноста за поднесено обвинение или ќе зборуваат за актуелните проблеми и пречки кои ги добиваат од Кривичниот суд.

Слични написи

Hristijan-Kostov

Костов: Болницата „8 Септември“ има долг од пет милиони евра

Градската општа болница „8 Септември“ има долг од 5 милиони евра или околу 243 милиони …