понеделник , 21 август 2017
zirafa

СМА “Жирафа” продолжува со часови по пливање на Олимписки базен и СРЦ Борис Трајковски

Драги родители, овој викенд продолжуваме со пливање, на исто место во исто време…

Олимписки базен : 11: 12 часот

СРЦ Борис Трајковски : 10-11 , 13-14 , 14:30 -15:30

Пливањето е вистински уметник за оформување на телото …

Контакт тел: 071 963 583
________________________________________________________________

Te nderuar prind këte vikend fillojmë me ushtrime në të njejten kohë dhe në te njejtin vend

Bazeni Olimpik : 11-12 h
Boris Trajkovski : 10-11 , 13- 14 dhe 14:30 – 15:30

Слични написи

gokovichmadridopen-685x320

Ѓоковиќ: Бог ми порача, сега е навистина доста!

Со години доминираше во светскиот тенис, но Новак Ѓоковиќ е во сериозна играчка криза, проследена …