сабота , 21 октомври 2017
misionerska

Со овие пози до загарантиран оргазам !

Исто како и мажите така и жените имаат омилени секс пози во кои знаат да полудат од уживање и возбуда… Овие 3 пози нудат стимулирање на клиторисот, па со нивна помош многу лесно ќе ја возбудите до самиот крај.

 

misionerska
Нова мисионерска поза

Варијација на мисионерската поза и една од ретките кои дефинитивно им се од корист на жените. Лизгајте го телото нагоре-надолу наместо стандардно. Целта е интензивно да го стимулирате женскиот клиторис, што ќе го олесни нејзиното задоволство.

Таа врз вас

Легнете на грб, а вашата партнерка додека е свртена со грб треба полека да се спушта врз вас додека не легне. Во оваа поза таа ја контролира брзината за време на сексот и ви овозможува слобода да го стимулирате клиторисот.

misionarski-vole-romanticni-seks-na-stojecki-natjecatelji-900x600-20130309-20130308122152-a4cc4c3a2e
Лажичка

Добро познатата поза лажичка е една од омилените и на жените и на мажите. Жената лежи странично, а мажот се прилагодува на неа. Рацете ви се слободни, па затоа можете да и се препуштите на фантазијата

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …