понеделник , 23 октомври 2017
volsebnikot Gruevski

Спасовски: Волшебникот Груевски од 1000 создава 2000 жители

Волшебникот Груевски од 1.006 жители успеа да стори 2000 задоволни жители во Новак.
Инаку при минато неделната посета на Центар Жупа жителите ни рекоа дека во моментот има околу 300 до 400 луѓе во Новак, реагира генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски на нелогичната пропаганда на власта.

volsebnikot Gruevski

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …