вторник , 26 септември 2017
ivanov-kameri

Според Телеграф Ѓорѓе Иванов е за министер за надворешни работи

ivanov-kameri
Изестувајќи за самитот на десет земји од ЕУ и земјите од Блаканот во Брисел, за бегалската криза, српски Телеграф потенцира дека иако на состанокот присуствувале премиери и претседатели на државите „само македонскиот претседател Никола Груевски го испратил министерот за надворешни работи Ѓорѓи Иванов“.

Дали се работи за новинарска неиформираност или претседателот на Македонија е толку непознат што го помешале со министер, а Груевски е толку сеприсутен што може да биде и премиер и претседател.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …