недела , 24 септември 2017
oliver bartol

Средба на министерот Спасовски со Шефот на Канцеларијата за врски на НАТО

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска одржа работна средба со Шефот на Канцеларијата за врски на НАТО, морнаричкиот капетан Горазд Бартол.

Г-динот Бартол му го честита изборот на министерот Спасовски и му посака успешна работа, а понуди и помош за реформите во Министерството за внатрешни работи.

Министерот Спасовски се заблагодари на честитките и изрази надеж дека соработката со НАТО ќе се зголеми, за остварување на клучниот приоритет на Република Македонија- членство во НАТО и Европската унија. Министерот Спасовски ја потенцира решеноста за спроведување на реформи во Министерството за внатрешни работи, за тоа да се департизира и декриминализира и да им се даде можност на професионалците да си ја вршат својата работа.  

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …