недела , 22 октомври 2017
srednoskolciProtesti1-640x320

Средношколскиот пленум на 1 септември организира нов собир

srednoskolciProtesti1-640x320
Средношколскиот пленум повторно се враќа да ја извојува битката што ја започна претходната учебна година.

Од Пленумот најауваат дека Образование ќе ја сфати нивната сериозност и конечно ќе реши да соработува.

„За таа цел на 1 септември во 18 часот, ве повикуваме на јавен собир во Паркот на Новинари кој ќе биде проследен со алтернативни предавања, панел дискусија и уште многу други активности“, велат од Пленумот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …