среда , 28 јуни 2017
srekna sreda

“СРЕЌНА СРЕДА” во ресторан “Македонска софра”

“СРЕЌНА СРЕДА” во ресторан “Македонска софра” заедно со феноменалниот Иван Илиев & Дејан Лајв. 🎹🎤🎹🎤

Резервирајте на телефонските броеви:
078 929 010
02 3119 130

Почеток 20 часот

Слични написи

трик 11

Трикови со кои цвеќињата ќе ви цветаат почесто

Многу често цвеќињата страдаат од нередовно наводнување или недоволна нега и дохрана. Но, ако сè …