сабота , 21 октомври 2017
pari sex

Струмички бизнисмен нуди до 1000 евра за “нежен секс”

До нашата редакција пристигна писмо со фотографии од разговор на на изведна Лидија од фб која што замолува да ги објавиме и да испратиме неколку пораки до личноста која ја замара, и сите слични на него:

“Почитувани, Ве замолувам да ја објавите оваа ФБ комуникација на вашиот сајт. Од овој човек немам мир и ми прави проблеми во нормалното живеење, пред се премногу ме навреди. На 23 јуни ми пристигна порака од човек кој што воопшто не го познавам и не сум имала до сега било каков контакт со него. Неговото име е Јосиф, а од фотографиите на неговиот профил можеше да се види дека е фамилиарен човек, но сепак неморален. Во неговите пораки кои што се надевам дека ќе бидат објавени Јосиф нуди 1000 евра за 2-3 дискретни средби за како што тој кажува нежен секс. Од како разбрав дека станува збор за струмичанец, бизнисмен не ми беше јасно како може да си дозволи да ми пишува иако не ме познава такви непристојни понуди, па ако сакаш човеку иди во јавна куќа и плаќај си за твоите нежни секс средби, фб од социјална мрежа за запознавање полека преминува во глобална маркетинг компанија каде што фирмите се рекламираат. Наместо да вложуваш 1000 евра во секс, вложи си 1000 евра во реклама за твојата фирма, можеби ќе бидеш уште поуспешен па ќе го добиеш и дома тоа што ти треба. Неможам да сватам која дрскост е на жена која што не ја познаваш да и нудиш пари за сексуални услуги, дали размислуваш какви проблеми можеш да направиш и ми направи !, се вели во писмото до РеволуционерМк, во продолжение и конверзацијата.

Телефонски го контактиравме и Јосиф пред да ги објавиме испратените разговори, да го слушнеме и неговиот коментар, но тој кратко кажа дека нема коментар, дека настанот ќе го пријави во полициска станица, но не појасни дали ќе се самопријави за поттикнување на сексуални услуги …

Краток период по нудењето на пари за секс услуги, струмичкиот бизнисмен ги избришал сите фотографии и сите податоци од неговиот профил, претпоставувајќи дека ќе излезат неговите разговори.

Изминатиот период се повеќе се осмелуваат девојките, и на своите профили ги објавуваат непристојните предлози од, “богатите господа”…

received_10155297911358382

Како што ќе се искористи фб освен како воаерска мрежа во Македонија, останува времето да покаже …

Слични написи

ilija jovanoski glasanje

Јованоски: Повикувам на фер,мирни и демократски избори

Кандидатот за градоначалник Илија Јованоски повика на фер, мирни и демократски избори.