вторник , 26 септември 2017
mnt-teatar-nov

Свечена академија по повод 11 Октомври

mnt-teatar-nov
По повод 11 Октомври – Денот на народното востание денеска во Македонскиот народен театар ќе се одржи свечена академија под покровителство на претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски.

На Академијата се поканети државниот врв, министри, пратеници во Собранието, дипломатскиот кор во Република Македонија, како и претставници од сите сфери на политичкиот, културниот, научниот и економскиот живот.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …