вторник , 24 октомври 2017
ds-pavle-640x320

Трајанов: Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал и Манчестер

Отворање на студенските домови во Скопје за навивачите на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед, предлага лидерот на Демократски сојуз Павле Трајанов.

Според него, сместувањето треба да биде бесплатно или со минимален надомест по 10 евра од кревет, колку да се покријат реалните трошоци.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …