среда , 20 септември 2017
talat oficial

Трајко Вељаноски избришан како претседател и од интернет сајтот на Собранието

И на официјалната интернет страна на Собранието, (sobranie.mk) направена е промена и наместо Трајко Вељаноски, како претседател на Собранието стои Талат Џафери.

На линкот за актуелни пратеници стои името на Трајко Вељаноски и дека бил претседател на Собранието до 31.12.2016 година.

На насловната страна објавена е фотографија и информација од средбата меѓу претседателот, Талат Џафери и амбасадорот на ЕУ во Македонија, Семуел Жбогар.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …