вторник , 26 септември 2017
mtspp

Труд и социјала: Центарот за аутизам во Штип работи

mtspp
Сите родители кои имаат деца со аутизам од општина Штип и соседните општини се информирани за отворањето и услугите кои ги нуди Дневниот центар за аутизам од страна на стручните служби при Центарот за социјални работи при што интересот за згрижување расте.

Дневниот центар за аутизам е во функција и со соодветен кадар кој овозможува значителна подршка на родителите на деца со аутизам.

Со овој демант се огласи Министерството за труд и социјална политика на денешната прес конференција на Марија Костова, советник на СДСМ во Советот на општина Штип.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …