вторник , 26 септември 2017
info mak

Уште еден портал во македонскиот медиумски простор – ИнфоМакЊуз

info mak
ИнфоМакЊуз
е името на порталот кој што од вечерва стартува со ажурирање на информации. Според сопственикот Мартин Андреевски овој портал е основан да се збогати медиумскиот простор во Македонија.

“За почеток секојдневно ќе ажурираме нови информации во шест рубрики и тоа: македонија, свет, забава, промоција, колумни и ќе има акцент кон гејминг вестите. Ќе се трудиме да известуваме непристрасно, да има секаква застапеност  “, изјави Мартин за РеволуционерМк.

ИнфоМакЊуз моежете да го пратите и преку фан страната на Фејсбук.

Среќно !

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …