вторник , 26 септември 2017
vajgl

Вајгл во посета на Македонија

vajgl
Известувачот во Европскиот парламент за Република Македонија Иво Вајгл денеска доаѓа во дводневна посета на Скопје.

Како што информираа од Делегацијата на ЕУ во Македонија, се очекува Вајгл за време на престојот да има средби со лидерите на четирирте политички партии вклучени во процесот на имплементација на договорот од Пржино за излез од политичката криза во земјата.

Посетата се реализира пред објавувањето на Извештајот на ЕК за напредокот на Република Македонија во процесот на евроинтеграциите.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …