вторник , 26 септември 2017
bogoev komisija

(ВИДЕО) Богоев: Падна митот дека СДСМ нема програма

bogoev komisija
“Еве ги програмите на СДСМ од последните 10 години, од сите изборни циклуси. Нема овде сликовници, проекти има! Слободно може да ги добиете. Немој да мислите дека вие измисливте програма. Секој пат кога ќе кажете дека немаме програма оваа слика ќе ја гледате!”, рече пратеникот и претседател на СДММ, Стефан Богоев, на репликата на Владанка Авировиќ, на Комисијата за финансирање и буџет во Собранието на РМ.

https://www.facebook.com/SDMMakedonija/videos/10153755183988413/

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …