вторник , 26 септември 2017
vs151010-002-480x270

(ВИДЕО) Брилијантин пародија: Талат Траволта & Оливија Силванева Џон

vs151010-002-480x270
Пародија од филмот “Брилијантин”:

– Главни улоги: Талат Траволта & Оливија Силванева Џон;
– Режија: РибароМк
 Напомена: Пародијата не е инспирирана од “Бомбите” на Заев…

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …