вторник , 26 септември 2017
govedosabotaza-685x320

ВИДЕО: Говедска Саботажа

govedosabotaza-685x320
Погледнете ја новата Саботажа на Среќко Поповски, која е дел од емисијата „360 степени“ на Алсат-М телевизија.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …