сабота , 21 октомври 2017
dolar falc

(ВИДЕО) Како се фалсификуваат 50$ без да ги открие ниту еден скенер

dolar falc
Фалсификувањето на пари е опасна работа, но ако ги прашате Азијците, изгледа нема ништо полесно.

На YouTube деновиве беше поставено видео кое илјадници луѓе го изгледаа со неверување.

Во него се прикажува банкнота од 50 долари со тврдење дека ниту еден скенер нема шанса да ја открие, но затоа влажната крпа може да си ја заврши работата.

Не верувате? Погледнете:

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …