недела , 24 септември 2017
uzas

Видео кое ги разбранува социјалните мрежи: Мало дете принудно пие пиво и пуши цигари

uzas
Колку далеку можат да одат неодговорните родители, ќе ви докаже ова бизарно видео.

На видео снимката, за која се верува дека е направена во Шпанија од страна на Романци, малото момче е охрабрувано да пие пиво и да пуши. Се претпоставува дека еден од луѓето кои го принудуваат детето на овие лоши навики е неговиот татко.

Откако му ја става цигарата во уста, јасно може да се слушне смеење во позадина заедно со зборовите: „Така се станува вистински маж“.

Ова видео било објавено од страна на друг Романец кој побара отворена истрага да се открие кои се неодговорните родители и социјалните служби да им го одземат детето.

Слични написи

hakerski napadi

Хакерски упад во безбедносниот софтвер CCleaner зарази 2 милиони компјутери

Повеќе од 2 милиони луѓе кои го спуштиле безбедносниот софтвер CCleaner ги заразиле своите компјутери …