вторник , 26 септември 2017
dron zab

(ВИДЕО) Луѓето почнаа дронот да го употребуваат и за вадење заби …

dron zab
Колку и да се ниша забот кој треба да се извади, може да претставува голем проблем. Наместо да се посети „страшниот“ стоматолог, тоа може да го направи тато во дворот, а забарски алат може да биде дронот.

Но, дали ќе се извади забот?

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …