вторник , 26 септември 2017
nabildana sabotaza

(ВИДЕО) Напумпана Саботажа

nabildana sabotaza
Напумпана Саботажа бр.136 (петок, 23 октомври 2015 година) на новинарот Среќко Поповски, дел од емисијата „360 степени“ на Алсат-М Телевизија.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …