вторник , 26 септември 2017
marjancoRSE-619x320

(ВИДЕО) Николов: Нереален и неразвоен буџет

marjancoRSE-619x320
Буџетот е неразвоен и нереален, бидејќи нема да се оствари планираниот економски раст, вели во неделното интервју за Радио Слободна Европа, претседателот на собраниската комисија за финансирање и буџет и пратеник на СДСМ Марјанчо Николов.

Според него, на Македонија и е потребен раст од 6 до 7 проценти.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …