вторник , 26 септември 2017
ostreni rse

(ВИДЕО) Острени: За Маѓар телеком не треба коментар, туку судско делување

ostreni rse
Не треба коментар за аферата Маѓар телеком, треба судско делување, треба обвинителите да си ја вршат својата работа. Ако е тоа така, независно за кого се работи, вклучувајќи ме и мене, секој треба да одговара, вели лидерот на новоформираната партија Унитети Гзим Острени во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Лидерот на новоформираата партија Унитети, во интервјуто зборува за политичката криза, за спроведување на договорот за излез од неа како и за изборите што би требало да се одржат следната година.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …