вторник , 26 септември 2017
osum godini selfi

(ВИДЕО) Осум години секојдневно правел селфи, погледнете

osum godini selfi
Хуго Корнелие од Монтреал се одлучил за еден необичен потфат кој бара доследност на која многумина можеби и му завиделе. Денес има 20 години, а последните 8 години од неговото созревање ги документирал со фотографии.

Сите негови фотографии ги споил во едно видео и направил тајм лапс од 8 години од неговиот живот.

На 12-годипна возраст кога првпат започнал со фотографирање не верувал дека ќе успее да издржи толку долго да ја практикува секојдневно оваа активност, но денес може да се пофали со 2-минутно видео.

Во тие 2 минути се менува неговата фризура, облеката и може да се види како неговото лице созрева. Она што останува исто се неговите очи.

Корнелие расте пред вашите очи со само едно видео:

 

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …