вторник , 26 септември 2017
Stojko Paunovski

(ВИДЕО) Пауновски: Дали со 11 милиони евра, пари на граѓаните, го купивите партискиот имот?

Stojko Paunovski
-Сите овие купопродажни договори за огромниот имот на ВМРО ДПМНЕ дали се прикажани во завршната сметка на партијата?

-Дали ВМРО ДПМНЕ исплати 25 илјади евра на жиро сметка и 65 илјади евра во кеш за купување на тетовска Менада?

-Дали со 11 милиони евра, пари на граѓаните, го купивите партискиот имот?, ова беше пратеничките прашања на пратеникот Стојко Пауновски до Никола Груевски.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …