вторник , 26 септември 2017
retrospektiva

(ВИДЕО) Погледнете ја вечерашната емисија “Кон расплетот” за политичката криза во Македонија

retrospektiva
Сите оние кои ја пропуштија емисијата “Кон расплетот” на телевизијата 24 Вести имате можност да ја погледнете во продолжение.Тема на емисијата е почетокот на политичката криза во Македонија и прикажан е хронолошки текот на настаните кои следуваат до пржинскиот договор.

Погледнете:

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …