недела , 22 октомври 2017
huligani Skopje

(ВИДЕО) Претепаниот Бурхан сведочи: Ни викаа „Смрт за шиптари“

huligani Skopje
Порталот Шења објави краток разговор со Бурхан Исмаили, еден од момчињата претепани вчера од Комитите. Во разговорот тој објаснува дека 20-тина Комити им пришле со зборовите „Смрт за шиптари“, а потоа ги тепале. Освен него тепан бил и негов пријател кој во моментот на разговор бил на снимање во болницата:

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …