вторник , 24 октомври 2017
migrantigevgelija21-670x320

(ВИДЕО) Раскрвавени мигранти по интервенцијата на полицијата

migrantigevgelija21-670x320Мигрантите на границата со Македонија ги покажаа своите повреди кои викаат дека им се нанесени од страна на македонската полиција.

Раскрвавени глави, колена, нозе..Едно дете на снимките на RUPTLY е со повреда на главата. Тие ја обвинуваат македонската полиција.

-Бегаме од Сирија каде што паѓаа бомби, сега тука не гаѓаат со бомби, зошто, се чудеше мигрант кој не успеа да влезе на македонска територија.

 

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …