вторник , 26 септември 2017
slager sabotaza

(ВИДЕО) Шлагер саботажа

slager sabotaza
Погледнете ја Шлагер Саботажата бр.131  на новинарот Среќко Поповски, која беше емитувана вчера на .Алсат-М телевизија.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …