вторник , 24 октомври 2017
oliver-pres

(ВИДЕО) Спасовски: Граѓаните ќе изберат повисоки плати и правда за сите

„Лагите на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Тодоров од ден на ден стануваат се поочајни и потрагични. Соочени со фактот дека граѓаните на 11 декември ќе им испорачаат тежок пораз, ВМРО-ДПМНЕ и Тодоров продолжуваат да ја лажат македонската јавност.

И затоа оттука, од срцето на Куманово им порачувам дека никави лаги за федерализации, за поделби нема да ги спасат од тешкиот пораз на 11 декември. Граѓаните се изморени од коруптивната власт и лажните ветувања.

Затоа на 11 декември, граѓаните ќе го изберат Планот за живот во Македонија како најдобра опција за излез од ова десетгодишно тонење. Граѓаните ќе изберат повисоки плати, ќе изберат пензии кои ќе ги следат животните трошоци. Ќе изберат просечна плата од 30 000 денари.

Младите ќе се одлучат за планот за живот во Македонија. Ќе се одлучат да останат тука. Ќе се одлучат за вистинска помош на домашните компании, за вистински проекти а не за лажни ветувања.

Граѓаните ќе се одлучат да има правда за сите. Да има правда и правичност за секој граѓанин подеднакво. Ќе се одлучат да се врати украдено, а криминалците никогаш повеќе да не управуваат со нашите животи.

Тодоров, Груевски и ВМРО-ДПМНЕ можат да лажат за што сакаат и колку сакаат, граѓаните веќе одамна не им веруваат.

На 11 декември граѓаните ќе ја поразат фамилијата во ВМРО-ДПМНЕ и сплотено ќе се одлучат да изберат живот, да изберат правда во Македонија“, рече Оливер Спасовски, носител на кандидатската листа на СДСМ и коалицијата во ИЕ 2.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …