недела , 20 август 2017
владо јовановски

(ВИДЕО) Странски служби: Како македонската историографија гледа на војводата Владо Јовановски?

По вчерашниот пост на актерот Владо Јовановски во кој што бараше да купи пластичен експлозив и заговараше војна, денес има многубројни видеа на ФБ токму со Јовановски.

Нашиот избор за денес е овој:

Слични написи

Hristijan-Kostov

Костов: Болницата „8 Септември“ има долг од пет милиони евра

Градската општа болница „8 Септември“ има долг од 5 милиони евра или околу 243 милиони …