вторник , 26 септември 2017
Sugareski

(ВИДЕО) Сугарески: Дали дипломатскиот пасош на Мијалков е поврзан со пренесувањето на сомнителни работи во неговите куфери преку граница ?

Sugareski
Пратеникот, Горан Сугарески упати неколку прашања до Никола Груевски за скандалозното приведување на Сашо Мијалков заради поседување на непријавен пиштол на белградскиот аеродром:

– Дали Сашо Мијалков е толку ,,доблесен“ да може да поминува непроверен на македонските граници?

– Што крие Сашо Мијалков во торбите и дали гарантирате дека Сашо Мијалков ги поминува контролите на границата?

– Дали скандалозното издавање на дипломатски пасош од страна на МНР, за Сашо Мијалков е поврзано со пренесувањето на сомнителни работи во негвоите куфери преку македонските граници?

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …