недела , 24 септември 2017
tapa sabotaza

(ВИДЕО) Тапа саботажа

tapa sabotaza
Погледнете ја Шлагер Саботажата бр.132  на новинарот Среќко Поповски, која беше емитувана вчера на .Алсат-М телевизија.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …