петок , 22 септември 2017
trezvena sabotaza

(ВИДЕО) Трезвена саботажа

trezvena sabotaza
Трезвена Саботажа бр.135 (среда, 21 октомври 2015 година) на новинарот Среќко Поповски.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …