вторник , 26 септември 2017
zoran-zaev-685x320

Во 14:30 прес конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев и Драган Тевдовски

zoran-zaev-685x320
Денеска, со почеток во 14:30 часот, во седиштето на СДСМ ќе се одржи прес конференција на којашто ќе се обратат:

– Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, и
– Претседателот на комисијата за економија, Драган Тевдовски.

Се претпоставува дека прес конференцијата е за промовирање на дел од економската програма на СДСМ.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …