понеделник , 21 август 2017
свидетелство индустриско 1

Во индустриското училиште во Прилеп поставено фалсификувано двојазично свидителство од Зоран Заев

Денес на влезната врата од Индустриското училиште во Прилеп беше поставено фалсификувано двојазично свидетелство од лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

свидетелство индустриско
Во близина на прилепската гимназија во сендвичара, сопственост на еден од предводниците на прилепските “Тврдокорни” исто така беше поставено свидетелство со иста содржина.

Дека ВМРО ДПМНЕ стои зад овие протести како со финансии, така и со логистика покажува и фотографијата во продолжение каде што е прилепската пратеничка Ане Лашкоска.

ана лашкоска

Слични написи

Hristijan-Kostov

Костов: Болницата „8 Септември“ има долг од пет милиони евра

Градската општа болница „8 Септември“ има долг од 5 милиони евра или околу 243 милиони …