вторник , 26 септември 2017
zivot vo makedonija za site

(ВО ЖИВО) Обраќање на лидерот Зоран Заев на 22 конгрес на СДСМ

Вклучување во живо од 22 конгрес на СДСМ на кој ќе се обрати лидерот на партијата, Зоран Заев.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …